Da har Selbucupen kommet til veis ende for denne gangen! I 2017 hadde vi 98 deltagende lag, antall lag har holdt seg på et stabilt nivå siden 2015, noe vi er godt fornøyd med. Det er spesielt gledelig at vi har en markant økning av antall lag i J16-klassen, selv om dette legger et visst press på hallkapasiteten. Det er fortsatt vanskelig å få guttelag til å delta på håndballcup i Juni, noe som gjorde at vi ikke klarte å arrangere cup for klassene G14 og G16. Selv om vi arrangerer cup midt i fotballsesongen, håper vi at flere guttelag kan ta seg tid til en fantastisk håndballhelg i Juni neste år. Selbucup kan love godvær og masse jentelag! 🙂

Selbu IL Håndball ønsker å takke alle tilreisende lag som deltok på cupen vår, og vi vil gjerne få fremheve de deltagende lags eksemplariske oppførsel og gode humør.

Sportslig har det vært mye god og spennende håndball, og som alltid en vennlig rivalisering mellom deltagerklubbene. Klæbu IL Håndball har vist en fin utvikling og må kunne sies å være “årets lag”, med hele 3 A-finale seire i klassene J12, J14 og G13!

Vi takker samtidig alle frivillige som legger ned masse jobb for å gjøre det mulig å arrangere et så stort arrangement i Selbu.

Vi ønsker alle lag velkommen tilbake ved neste anledning!